Registre sessió pràctica

Un dels principals rols dins que hi ha a les Funcions de l’Equip és registrar les situacions, dinàmiques i tasques que es realitzen a les sessions pràctiques, ja que d’aquesta manera s’incrementa la qualitat de l’aprenentatge, tan dels nostres companys com el d’un mateix, i es contribueix alhora a la millora de les dinàmiques de la sessió. 

Per aquest motiu hi ha dos protocols per registrar la informació, adreçats principalment a aquells alumnes que per motius justificats no poden realitzar la sessió pràctica, però si participar activament del procés d’aprenentatge. 

 

Registre Dinàmiques internes

Registre Activitats sessió

 Full d’anotació de sessió pràctica

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Normativa sessions d'Educació Física. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.