Rutines d’Escalfament

Per què és important escalfar sempre abans de fer esport o exercici físic?

Doncs per dos motius de pes:

  • Adaptar el nostre cos i el nostre cap a l’activitat física que realitzarem, activant progressivament els nostres sistemes fisiològics i perceptius que ens proporcionaran un rendiment més òptim en els objectius i tasques que haguem de realitzar (activació física i psicològica)
  • Evitar possibles lesions, sobretot a nivell articular i muscular, que poden esdevenir-se a partir de l’exercici físic (conducta preventiva per la salut)

¿Y què és important treballar?

Quan ens movem, ens movem amb tot el cos. I és veritat que no tots els músculs tenen la mateixa rellevància en els nostres moviments, però si que hi ha una sèrie de “grups musculars” que s’encarreguen dels principals moviments que fan les nostres extremitats i articulacions, i que es poden classificar en dos zones del nostre cos: El tronc superior i el tronc inferior

És per això que una de les dinàmiques d’escalfament amb les que treballarem es centra en el treball muscular del tronc superior i del tronc inferior, dividint-t’ho en tres parts, per treballar-les específicament.

 

Dinàmica d’Escalfament.docx

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.