Coordinació d’Activitats

Com preparar una sessió pràctica?

Quan volem dur a la pràctica una sessió esportiva prèviament planificada, s’ha de tenir en compte una sèrie d’elements estructurals i dinàmics per fer possible que allò que hem plasmat en un paper, es pugui representar a la realitat de la millor manera possible i amb el resultat desitjat, és a dir, amb l’assoliment dels objectius proposats.

Aquests elements estructurals i dinàmics els podeu trobar tan a la secció del “Manual” com a la secció “Pràctica esportiva”, i serveixen per tenir en compte les parts d’una sessió pràctica amb els seus objectius i temporalitats corresponents, les normes, valors i principis essencials d’una pràctica esportiva, rutines d’escalfaments i estiraments per a una pràctica saludable, etc etc etc!

Un dels objectius principals que persegueix que els propis alumnes dissenyeu i dirigiu una sessió pràctica destinada als vostres companys, és oferir l’oportunitat d’aprendre de la pràctica esportiva des d’una altre perspectiva, alhora que s’assumeixen uns rols i unes responsabilitats diferents, aportant una experiència nova, i descobrir un altre alternativa laboral per poder escollir el dia de demà; professionals de l’àmbit esportiu.

Alhora de dissenyar les vostres sessions pràctiques hi ha una sèrie de criteris, tan d’elaboració com d’avaluació, que haureu de tenir presents per elaborar eficientment les activitats a ensenyar. Aquests criteris no només són estructurals i dinàmics, sinó que també són actitudinals, ja que l’actitud mostrada per els companys que porten la pràctica és prioritària i determinant per a que l’activitat pugui ser un èxit.

 

Criteris Elaboració AC

Criteris Avaluació AC

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.