Estructura de la Sessió

¿Què és l’estructura d’una sessió pràctica?

Són els tempos que marquen el ritme d’una sessió pràctica. Aquests “tempos” permeten endreçar d’una manera més clara els continguts i objectius a treballar, així com l’adaptació progressiva del cos a la pràctica d’exercici, i la seva posterior readaptació al finalitzar-la.

Si no posem ordre i temporalitat a allò que ens proposem o necessitem fer, no tindrem un espai mental on endreçar i comprendre aquelles passes que s’han de fer per assolir-ho. Aquesta és l’altre finalitat de les estructures, facilitar i agilitzar els processos d’aprenentatge i millora personal.

 

Estructura de la sessió

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.