Reflexió Coach Carter

Reflexió sobre la pel·lícula “Coach Carter”

La pel·lícula Coach Carter està basada en fets reals. Narra la història d’un grup d’estudiants de l’institut Richmond High School, a una ciutat desfavorida dels EEUU, que es veuen inmersos en una situació conflictiva, tan a nivell esportiu, acadèmic com a nivell grupal. L’últim entrenador decideix dimitir perquè no es veu capaç de reconduir l’actitud i vida personal que tenen, i s’incorpora un nou entrenador amb uns mètodes de treball i disciplina peculiars. Arran dels nous mètodes i filosofia de treball, tan el grup com els propis estudiants experimenten una sèrie de canvis que els portarà a una transformació personal i esportiva. Les estratègies de lideratge de l’entrenador Carter i els valors i normes inculcades tenen molt a veure amb aquests canvis.

Per acabar d’aprofundir sobre el que podem aprendre arrel d’aquesta història, és convenient reflexionar sobre aquestes qüestions:

 

Quina és, o són, les estratègies de lideratge, normes, valors o mètodes que més t’han cridat l’atenció?

 

Quin valor o norma consideraries que per a tu és imprescindible tan a nivell personal com a nivell esportiu?

 

Quina reflexió et desperta la resposta de l’estudiant a la pregunta sobre la major por d’un mateix?

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.