La Planigrafia

Què és una Planigrafia?

És l’instrument que, a través d’una estructura, ens permet plasmar aquells passos que hem de crear i dissenyar per composar una coreografia. L’objectiu és facilitar la comprensió de las parts del ball i els seus passos per així poder-la assajar en grup d’una manera més coordinada i clara.

En aquesta estructura, les principals variables que hem de definir sobre la nostre Coreografia Grupal són: el Identitat Musical de la cançó, les principals Emocions Expressades  i els indicadors de la Intensitat d’Execució.

Finalment, la última variable són els Passos de la Composició. Aquests poden ser presentats de tres formes diferents: descrits amb Paraules, Dibuixos o Fotografies dels principals moviments corporals, identificant-los amb un nom o etiqueta distintiva.

Estructura Planigrafia pdf

Estructura Planigrafia doc

A continuació, us deixem alguns exemples de com plasmar els passos d’una Coreografia:

 

Que la música… t’acompanyi 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.