¿ Manual ?

¿Manual? ¿Què és un manual?

Si busquéssim la seva definició en un diccionari, trobaríem:

instrument administratiu (escrit) que conté informació de forma explícita, clara i organitzada sobre els objectius, polítiques, procediments i normes d’una institució o grup, així com els acords que es consideren necessaris per a l’execució del treball personal assignat, tenint en compte com a marc de referència, els objectius de la institució o grup”

Sent conscients que és important saber què signifiquen aquells conceptes amb els quals treballem per poder-los entendre millor, i així, aplicar-los útilment a la pràctica de l’assignatura, en el nostre dia a dia i en aquell futur no tan llunyà que ens espera, ha nascut aquest petit instrument, anomenat

“El Manual de l’Assignatura”.

¿Amb quina finalitat? 

Poder plasmar d’una manera més clara i organitzada aquells conceptes que es treballen a l’assignatura, però que per motius logístics i hores de pràctica, no s’hi pot profunditzar, el que per importància hauríem de fer.

I, des de l’assignatura d’Educació Física, el que no farem és acomodar-nos a les dificultats, als problemes o a les adversitats, ja que seria el pitjor exemple que podríem fer dels valors i principis que l’esport i la pràctica d’activitat física necessiten.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.